Cum să ne înveselim ținutele iarna aceasta

Pe timpul iernii, în principal din motive practice, obișnuim să ne îmbrăcăm mai mult în culori închise și neutre, printre care predomină mult gri, bleumarin, maro și negru.

Pentru a ne înveseli măcar puțin în zilele mohorâte de iarnă, cu siguranță ne-ar ajuta să introducem puțină culoare în outfiturile sau accesoriile noastre.

Dacă nu aveți deloc culori vii, puternice sau pastelate în garderoba voastră de iarnă, ar fi un bun moment să investiți în așa ceva. Bineînțeles că un top sau un palton colorat ar schimba imediat situația, dar dacă nu vreți să faceți o asemenea investiție, vă propun câteva sfaturi ușor de pus în practică pentru a vă înveseli ținutele.

O idee ar fi să folosiți culori în zona feței. La o ținută all grey sau alb-negru, ați putea purta un fular sau o eșarfă colorată, care vă va face să păreți mai vesele.

Esarfa colorataAll grey   Fular in carouri

Puteți folosi un ruj într-o culoare mai puternică sau, dacă vă simțiți curajoase, unul roșu aprins, care vă va face să păreți mai plină de viață. Trebuie doar să găsiți nuanța adecvată în funcție de tenul vostru.

Ruj puternic (4) Ruj puternic (2) Ruj puternic

Achiziționați-vă o umbrelă într-o culoare de impact: roșie, roz, portocalie, violet sau una cu buline și volănașe pe margini cu un aspect retro.

Umbrela 2 UmbrelaOameni cu umbrele

O manichiură într-una dintre culorile voastre favorite sau cu un model deosebit, cu siguranță vă va face să zâmbiți de fiecare dată când o veți vedea. Dacă nu aveți inspirație, puteți să testați culoarea anului 2015. Se numește marsala și este culoarea vinului roșu.

Oja (2) Oja (3) Marsala (4)

Dacă aveți în dulap o geantă verde, albastră sau vișinie pe care vă gândeați să o purtați din nou la primăvară, ar fi mai bine să o scoateți la lumină încă de pe acum și să vă înlocuiți geanta neagră de care sigur v-ați plictisit.

DSC_7510.JPGGeanta grena 2  Geaca de iarna 3

Un colier sau o pereche de cercei aurii sau cu pietre colorate cum ar fi coralul roșu, ametistul, curațul roz, chihlimbarul vor ieși foarte bine în evidență purtate la o ținută în culori neutre.

Colier auriu Palton rozColiere

Dacă vreți să nu vă mai gândiți la iarna aceasta pentru că deja visați la primăvară și la ce veți face atunci, ați putea începe să vă planificați ce culori vă doriți să aveți în garderobă dintre cele care se vor purta în sezonul de primăvară-vară care urmează să înceapă. Pe măsură ce zilele se măresc și devin mai însorite și mai călduroase, puteți începe să introduceți mai multe culori vii și frumoase în garderoba voastră. Se vor purta multe nuanțe de albastru, dar și portocaliu, galben, roz, verde, culoarea lavandei sau marsala.

Marsala (9) 2015 Pantone colours Verde cu albastru

Voi cum vă înveseliți garderoba în perioada iernii?

 

Sursă foto: www.pinterest.com

1 Comentariu la Cum să ne înveselim ținutele iarna aceasta

Antoine Reynvaan a comentat : Guest Report 3 years ago

But wanna input that you have a very decent web site , I love the design it really stands out.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate