Tendințe primăvară-vară 2015 (III) – Genți

Voi continua seria tendinţelor primăvară-vară 2015 cu ceea ce se poartă în materie de genţi deoarece, alături de încălţăminte, ele reprezintă unele dintre cele mai „vânate” accesorii.

Genţile purtate pe diagonala corpului (cross-body) ne oferă multă libertate de mişcare, reprezentând o variantă confortabilă şi elegantă în acelaşi timp. În acest sezon puteţi găsi pe lângă variantele clasice şi modele cu bareta mai scurtă, ce pot fi purtate la piept, sau cu ea mai lungă şi purtate la spate.

Cross body 2Cross body 1 Cross body 3

Genţile de tip sac (bucket) care au partea de jos rotundă și se strâng la gură, sunt inspirate din anii ’70 și pot fi găsite în diverse variante, de la piele și animal print la piele întoarsă, cu perforații sau cu imprimeuri.

Bucket 1 Bucket 2Bucket 3

Gențile cu franjuri sau ciucuri, inspirate de asemenea din moda anilor ’70, vor face ținutele voastre să pară mai hippie. De aceea este bine să nu le combinați cu alte elemente care ne duc  cu gândul la acea perioadă, ci cu haine cât mai actuale pentru a nu părea desprinse dintr-un film vechi.

Fringes 2Fringes 1Fringes 3

Gențile de umăr nu reprezintă o revelație în acest sezon, dar pot fi găsite în variante multiple de forme și culori și vor fi preferate de acelea dintre voi care preferă să aibă mâinile libere.

Shoulder bag 2Shoulder bag 1 Shoulder bag 3

Rucsacurile moderne vor fi alese de acelea dintre voi care au un stil natural, ele pot fi purtate în nenumărate ocazii, nemaifiind asociate cu clasicele ghiozdane.

Backpack 1Backpack 3 Backpack 2

Clutch-urile şi poşetele elegante le veți folosiți în primul rând când mergeți la o petrecere sau la un eveniment special, dar atâta timp cât nu au un design cu adevărat deosebit este perfect acceptabil să le purtați chiar și in timpul zilei sau la o ieșire obișnuită seara.

Purse 2Purse 1  Purse 3

Genţile foarte mari (oversized) se vor potrivi în primul rând acelora dintre voi care sunt înalte. Dacă sunteți minione, ar fi mai bine să evitați acest tip de geantă și să căutați una proporțională cu dimensiunile voastre.

Oversized 2Oversized 1Oversized 3

Care model de geantă este preferatul vostru în acest sezon?

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate