Tendințe primăvară-vară 2015 (IV) – Accesorii

Există câteva tendinţe bine definite cu privire la accesoriile care se vor purta din ce în ce mai mult în următoarele luni. O schimbare faţă de sezoanele trecute o reprezintă dispariţia treptată a colierelor statament. Ele încă mai rezistă în colecţiile unor designeri, dar nu cred că acest lucru se va mai întâmpla prea multă vreme de acum încolo. Şi pentru că în general ne dorim să existe şi un accesoriu care să iasă mai mult în evidenţă în ţinutele noastre, iată şi soluţia: cerceii statement. Despre ei şi despre alte tendinţe în materie de accesorii veţi găsi mai multe detalii în rândurile de mai jos.

Bijuteriile din lemn vă vor atrage, în principiu, dacă aveți un stil natural. Fie că este vorba despre coliere, cercei, brăţări sau inele, puteţi găsi tot felul de variante şi forme inovative astfel încât să fie pe gustul vostru.

Wood 1 Wood 3 Wood 2

După accesoriile din lemn, o altă tendinţă o reprezintă cea a bijuteriilor din pietre naturale. Mai mari sau mai mici, prin forma lor naturală şi mai puţin cizelată, acestea vor contrabalansa feminitatea purtătoarelor.

Natural stone 3Natural stone 2 Natural stone 1

Bijuteriile de inspirație hippie reîntregesc apariția tendinței de inspirație din moda anilor ’70. Acestea vor avea culori puternice și forme diverse, cum ar fi cea circulară. De asemenea, vor fi prezente bijuteriile cu franjuri.

Hippie 1 Hippie 3Hippie 2

Brăţările metalice devin mai late şi destul de vizibile, înlocuind brăţările multiple care se purtau la o singură mână până nu demult. Se găsesc în combinaţii cu diverse mărgele sau chiar perle, în diferite culori, în variante clasice sau moderne. Dacă aveţi o osatură delicată, îndreptaţi-vă atenţia mai mult către cele de mici dimensiuni. Dacă dimpotrivă, aveţi osatura robustă, brăţările mai mari vi se vor potrivi mai bine.

Bracelet 2Bracelet 1 Bracelet 3

Brățările pentru partea superioară a brațului sunt mai subțiri, fiind de multe ori preferată culoarea aurie pentru acestea și uneori având adăugate și diverse detalii.

Arm band 3Arm band 1 Arm band 2

Colierele de tip choker sunt de asemenea reinventate, având un design interesant, diverse detalii și combinații de texturi. Acest tip de colier poate fi purtat mai degrabă de acelea dintre voi care au gâtul lung deoarece, în caz contrar, va contribui și mai mult la crearea imaginii unui gât foarte scurt.

Choker 3 Choker 1 Choker 2

Cerceii statement, adică de mari dimensiuni, care sunt vizibili şi de la câțiva metri distanţă de purtătoare, nu doar de aproape, au luat cu asalt podiumurile şi apoi au coborât printre noi în nenumărate forme, texturi, materiale şi culori. Pentru a vi se potrivi cel mai bine, alegeţi-i în funcţie de forma feţei voastre. Dacă aveţi nişte trăsături mai angulare, atunci purtaţi nişte cercei mai rotunjiţi, în formă de cerc sau oval, pentru a contrabalansa acest aspect. Dacă dimpotrivă, aveţi faţa rotundă, atunci puteţi purta cercei cu o formă alungită. Norocoasele care au forma feţei ovală pot purta orice fel de cercei, fără restricţii.

Statement earings 1 Statement earings 3Statement earings 2

 

Care dintre accesoriile care sunt la modă în acest sezon vă atrag mai tare?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate