Despre mine

Buna! Mă numesc Georgiana. Pasiunea mea pentru modă a existat dintodeauna, însă a început să se dezvolte mai mult acum vreo șapte ani, când am plecat la studii în străinătate pentru o vreme. Acolo am avut ocazia să văd o altă lume a magazinelor deoarece multe dintre marile branduri și lanțuri de magazine care acum au ajuns să își deschidă reprezentanțe și la noi, erau atunci ceva exotic și destul de greu de găsit. Hainele au ajuns să mă fascineze în acea perioadă. Magazinele erau atât de mari încât te puteai pierde în ele, iar varietatea modelelor, culorilor și a materialelor era impresionantă.

După ce m-am întors în țară, am început să mă gândesc la cum aș putea să fac mai multe lucruri legate de noua mea pasiune și astfel am început să merg la diverse cursuri de Imagine personală și stil și de Istoria modei cu experți în domeniu la Fundația Calea Victoriei. Am decis să urmez un curs de Stilist personal de la Colour Me Beautiful, prestigioasa instituție de training în consultanță de stil și imagine din Marea Britanie, în urma căruia am acumulat foarte multe informații despre diversele siluete și ce le avantajează, despre culorile care înfrumusețează, despre personalitățile stilistice și caracteristicile fiecăreia etc. De asemenea, am absolvit un curs de Stilism și tendințe în modă la Universul DallesGO din București, unde am învățat lucruri noi legate de industria modei, despre cum apar tendințele, cum se creează un moodboard și elemente de stil personal.

Prin intermediul acestui blog doresc să ofer sfaturi utile despre modă și stil, care pot fi puse în practică ușor de către oricine consideră că are nevoie de îndrumare în acest domeniu.

Vă mulțumesc pentru că îmi citiți pagina!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate