Servicii

 Stil vestimentar

wardrobe_revamp_image

Durată: 2 ore

Cost: 100 euro

Include: o prezentare personalizată cu lucrurile care ți se potrivesc în funcție de forma corpului, de cea a feței și de personalitatea ta stilistică și cu sfaturi care te vor ajuta ca atunci când vei pleca de la ședința de stil să știi care este stilul tău personal și cum să îl pui în evidență. Vei primi prezentarea în maxim 3 zile de la terminarea ședinței.

În cardul unei sesiuni de stil vestimentar vei afla:

  • Care sunt culorile care te vor ajuta să arăți cel mai bine;
  • Cum să scoți în evidență părțile corpului tău care îți plac și să le camuflezi pe cele care te dezavantajează;
  • Ce materiale și ce imprimeuri avantajează forma corpului tău;
  • Cum să reușești să alegi hainele care ți se potrivesc cel mai bine în funcție de ocazie, dar și de personalitatea stilistică;
  • Cum să îți exprimi personalitatea prin intermediul garderobei tale;
  • Cum să alegi hainele și accesoriile care te avantajează cel mai mult de fiecare dată când mergi la shopping;
  • Cum să eviți dezastrele vestimentare atunci când mergi la cumpărături;
  • Cum să îți dezvolți o garderobă capsulă astfel încât să obții maximum de rezultat prin combinarea diferitelor piese vestimentare și accesorii;
  • Cum să ai încredere că te-ai îmbrăcat corect indiferent de ocazie.

Cum se desfășoară o ședință de stil vestimetar:  

Vom începe consultația prin completarea unui scurt chestionar care ne va ajuta să determinăm care este personalitatea ta stilistică. Apoi vom discuta despre forma corpului tău și vei afla cum să îți accentuezi părțile care te avantează și cum să le camuflezi pe cele care îți plac mai puțin. Sfaturile mele vor cuprinde detalii legate de croială, stilul hainelor, materiale, imprimeuri și accesorii și de asemenea magazine unde îți vei putea face cumpărăturile pe viitor.

Te voi invita să aduci câteva dintre piesele tale vestimentare la consultație, unele care îți plac și altele care nu îți plac pentru a putea vedea în mod practic lucrurile pe care le-ai aflat în timpul consultației.

Voi nota toate sfaturile pe care ți le voi da în timpul consultației astfel încât să poți pleca având încrederea că știi care este stilul tău personal și care sunt hainele și accesoriile potrivite pentru tine.

 

Evaluarea garderobei

Interesting-Ideas-For-Girls-Dream-Closet-32

Durată:  minim 2 ore

Cost: 30 euro/ora

Include: în urma evaluării garderobei, vei primi o listă cu piesele vestimentare și accesoriile de care ai nevoie pentru a avea o garderobă capsulă completă atât pentru serviciu, cât și pentru timpul liber.

În cardul unei sesiuni de evaluare a garderobei vei învăța: ce calități trebuie să aibă hainele și accesoriile pentru a putea rămâne în dressingul tău și cum să le combini pentru a crea cât mai multe ținute cu ele.

Cum se desfășoară o ședință de evaluare a garderobei: vom tria întreaga ta garderobă, vei proba o parte din lucruri, iar la final vom avea două categorii: una formată din piese vestimentare pe care le vei păstra și alta din piese vestimentare pe care le vei arunca sau le vei dona.

 

Shopping personal

Consultation

Durată: minim 3 ore.

Cost: 30 euro/ora intimpul saptamanii si 40 euro/ora in weekend.

Include: o discuție gratuită de aproximativ 30 de minute în cadrul căreia vom stabili care este obiectivul tău, care este personalitatea ta stilistică și vom întocmi o listă preliminară cu ce anume vom căuta în magazine pentru a-ți completa garderoba.

În cardul unei sesiuni de shopping personal vei învăța care sunt lucrurile care ți se potrivesc astfel încât pe viitor să poți lua și singură deciziile corecte cu privire la ce merită cumpărat și la ce trebuie lăsat în magazin.

Cum se desfășoară o ședință de shopping personal: vom vizita împreună magazinele pentru a-ți arăta genul de haine pe care trebuie să le cauți, asta după ce eu am făcut deja un tur al acestora în prealabil pentru a identifica lucrurile care au șansele cele mai mari să ți se potrivească din punct de vedere al personalității și al ocaziilor în care le vei purta. Vom alege împreună lucrurile care vor reprezenta garderoba ta de bază și/sau o ținută pentru o ocazie specială.

 

Tendințe de sezon

70f354b3002d9c7aaf6364b0d41ecdb8

Durată: o oră.

Cost: 30 euro.

Include: o prezentare personalizată cu principalele tendințe ale sezonului curent privind ținutele, încălțămintea, gențile, culorile, imprimeurile, accesoriile potrivite ție pe care poți să ți le achiziționezi din magazine, să le iei din nou la purtat sau să le reinventezi dacă le ai deja în garderobă. Vei primi prezentarea în maxim 3 zile de la terminarea ședinței.

În cardul unei sesiuni de tendințe de sezon vei învăța: ce lucruri să alegi din multitudinea tendințelor noului sezon astfel încât să îți poți completa garderoba doar cu acele lucruri care se potrivesc personalității și siluetei tale. Piesele în tendințe ar trebui să reprezinte maxim 20%-30% din garderoba voastră deoarece mare parte dintre ele nu vor rezista foarte mult timp îngarderoba ta.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate